Yalova 1 Şubesi

DOLU DOLU İSTANBUL GEZİSİ

EĞİTİM BİR-SEN’İN İSTANBUL GEZİSİ

Eğitim Bir-Sen Yalova Şube Başkanlığı tarafından geçtiğimiz hafta sonunda İstanbul’un tarihi ve kültürel yerlerini kapsayan, Geziye 3 araç ve 80 kişilik üyelerimiz katılımı ile yapıldı.Geziye Cumartesi günü öğleden sonra Yalova'dan hareketle başladı. İlk önce hep beraber Hz.Yusa tepesine gidildi.Hz.Yusa nin 13 metrelik mezarı görüldü. ilkindi namazını burada eda ettiler.Oradan Yoros kalesi ve 3. köprü olan Yavuz Sultan Selim köprüsünün ayaklarına gidilerek fotoğraf çekimi yapıldı. Geziye katılan üyelerimiz muhteşem resim karelerin yakaladılar. Gezi kafilemiz iftarı çamlıca tepesinde yaptıktan sonra hep beraber akşam namazını büyük çamlıca Camii’nde eda ettiler. Namazdan sonra Teravih namazı için Sultan Ahmet camiine gidildi.Namazdan sonra Sultan Ahmet meydaninda konser dinlendi.Daha sonra hep beraber çay kahve içimi icin piyerloti tepesine gidildi.Buradan İstanbula bakmak bir başka güzel oluyordu.Sahur ve sabah namazı icin Eyüp Sultan Camii gelindi.üyelerimizin yoğun katılımıyla Eyüp Sultan Camii’nde kafile olarak sabah namazı kılındıktan sonra, tekrar Yalova’ya dönüş yapıldı.

Eğitim Bir-Sen üyeleri arasında tanışma ve kaynaşmayı sağlayan gezinin Özellikle camii ziyaretleri üyelerimizde manevi açıdan yoğun duyguların yaşanmasına yol açtı.

Egitim Bir-Sen şube Başkanı Uğur Hakan Tan Maneviyat açısından duygu dolu ve bereketli gezi programımıza katılan üyelerimize ve ailelerine geziyi tertipleyen kadın komisyonumuza teşekkür ederim” dedİ.