Yalova 1 Şubesi

2019 TOPLU SÖZLEŞME ÇALIŞTAYI

*2019 TOPLU SÖZLEŞME ÇALIŞTAYINI YAPTIK.

Uygulama  oteli ve sendikamızda düzenlenen çalıştaylarda  6 başlık altında sorunların tespitine ve çözüm önerilerine ilişkin konular ele alınarak gruplar halinde yaptığımız  çalıştayımızı tamamladık. Çalışmalarımız rapor haline getirilerek genel merkeze gönderilecektir.

Öğretmenlerimizin, yöneticilerimizin, genel idare, teknik ve yardımcı hizmetler, üniversite çalışanları, ve engelli kadrolarında çalışan personellerimizle birlikte kadın  çalışanlarımızın sorunları ve tüm bu alanlarda karşılaşılan sorunlara yönelik çözüm önerileri detaylı olarak irdelenerek, önerilerimizin en adil şekilde kazanıma dönüştürülebilmesi için yapılması gerekenler masaya yatırıldı.

Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Şube Başkanımız Uğur Hakan Tan; “Sürekli alanda olan bir teşkilat olarak, hizmetliden memura, öğretmenden eğitim yöneticilerine kadar bize bildirilen her türlü görüş, fikir, tavsiye veya eleştiri ne olursa olsun kıymet veriyor ve o konu ile ilgili yapılabilecek ne varsa sonuna kadar mücadele ediyoruz. Bu çalıştayda da alandan aldığımız verileri ve çalıştaya katılan arkadaşlarımızın önceden yaptıkları çalışmaları değerlendirecek ve detaylı olarak bir 'çalıştay raporu' ortaya koyacağız” dedi.

Teşkilat olarak bu tür çalışmaları önemsediklerini vurgulayan Tan, “Daha önce yaptığımız çalıştayda ele alınan bir çok konunun çözüme kavuştuğunu veya çözüm aşamasına geldiğini görmekteyiz. Bu çalıştay da ortaya konulan birçok konunun da çözüme kavuşması için mücadele edecek ve üyemizin mali, özlük ve sosyal haklar yönüyle kazançlı çıkması için gayretlerimizi sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.