Yalova 1 Şubesi

UNUTULMAZ SANAT MÜZİĞİ KONSERİ

EĞİTİM BİR-SEN’DEN UNUTULMAZ SANAT MÜZİĞİ GECESİ

 

Eğitim Bir Sen kursiyerlerince Halk Eğitim  Merkezi konferans salonunda gerçekleştirilen konserde koro ve solo şarkılar seslendirildi.

 

Şef Özcan Candan’ın yönetiminde Türk sanat müziğinin unutulmaz şarkılarını seslendiren koro, katılımcılara güzel bir gece yaşattı.

Konsere sayın valimizin yani sıra çok sayıda kurum müdürleri ve davetliler salonunu doldurdu. Unutmak  istemediğimiz Kültürel miras olan Türk sanat müziğini Yalova da yaşatmak, geliştirmek, sosyal ve kültürel değişime katkı sağlamak amacıyla çalışmalar yaptıklarını belirten şef Özcan Candan grubumuzun çoğu amatör ilk defa sahneye çıkıyorlar ilk deneyimlerini yaşıyorlar dedi. Gecenin süprizi ise Eğitim Bir Sen Yalova şube başkanı Uğur Hakan Tan sahneye çıkması oldu.Sahneye çıkan TAN söylediği şarkı ile salondaki izleyicilerin hem beğenisini hemde alkışlarını aldı.Şef Özcan CANDAN’ın seçtiği şarkılar katılımcıların büyük beğenisini kazandı.

 

Konserin ardından dolayı Yalova valisi Muammer  EROL ve kurum müdürleri  şef Özcan CANDAN ve koroda görevli kursiyerlere  çiçek sunuldu. Hatıra fotoğrafı  çekimin ardından program sona erdi.