Yalova 1 Şubesi

TOPLU SÖZLEŞMEYE HAZIRLIK ÇALIŞTAYLARIMIZ DEVAM EDİYOR

TEKLİFİNİZ TALEBİMİZ OLSUN

Memur-Sen Yalova Şube Başkanı Uğur Hakan TAN, yaptığı açıklamada”1 Ağustos 2019 tarihinde başlayacak olan kamuda çalışan yaklaşık 3,5 milyon memuru ilgilendiren toplu sözleşme süreci olacaktır. Toplu Sözleşme sürecinde ele alınmak üzere, kamuda çalışan memurların talepleri belirlemek, değerlendirmek ve sürece katkı sunmak amacıyla ilimizde düzenleyeceğimiz çalıştay için mali, özlük ve sosyal haklar konusunda üyelerimizden gelecek taleplerimizi sendikamızın sosyal medya ve web sitesinde bulunan linkten bizlere bildirmelerini istiyoruz. Türkiye'nin en Büyük sivil toplum örgütü Memur-Sen ailesi sizlerin desteği ile her geçen gün büyümeye devam etmektedir. Yetkili sendika olarak, hükümet ile Ağustos 2019'da 5. Dönem TOPLU SÖZLEŞME gerçekleşecektir. Masada görüşülecek öncelikli sorunların belirlenmesi amacıyla, Yalova Şubesi Toplu Sözleşme Komisyonumuzun öncülüğünde  Nisan ayı içersin de  Eğitim çalışanlarının, kadın çalışanların, engelli çalışanların, genel idari hizmetlerinde çalışanların, kyk çalışanların ve üniversite çalışanların Sorunları ve çözüm Önerileri komisyonlarını oluşturduk. Komisyonlarımızda çalışmalar devam etmektedir.

İlk olarak, Uygulama otelinde bir araya gelen kadınlar komisyonu kamuda çalışan eğitimci ve diğer  kadınların sorunları ve çözüm önerileri sunan çalıştayı geceklestirdi. Kadın üyelerimizin yoğun katılımı ile gerçekleştirilen işyeri toplantısı ve  çalıştayımızda ortaya çıkan sorunlar ve çözüm önerileri sizlerden anket uygulamasıyla  gelecek öneriler ile tamamlanacaktır.  Hazırlanarak rapor haline getirip genel merkeze gönderilecektir.

Genel idare hizmetleri sınıfında çalışan memurlarımız sendika da bir araya gelerek sorunlarını ve çözüm önerilerini içeren raporu hazırlamaktadır.

Uğur Hakan Tan,Çalıştayımızda gündeme alınmasını istediğiniz talepleri belirterek bu sürece siz de katkı sağlamış olacaksınız. Desteğiniz için şimdiden teşekkür ederiz”dedi.

https://forms.gle/XMvdcopz76X9c6eo9