Yalova 1 Şubesi

YALOVA ÜNİVERSİTESİ TEMSİLCİLİĞİMİZDE BAYRAK DEĞİŞİMİ OLDU

Eğitim-Bir-Sen Yalova Üniversite temsilciliğinde bayrak değişimi

Eğitim-Bir-Sen Yalova Üniversite Temsilciliğinde bayrak değişimi yapıldı. Öğretim görevlisi Dr.İbrahim Sabuncu yeni başkan seçildi.

Uygulama  otelinde düzenlenen toplantıda Eğitim-Bir-Sen Yalova şube başkanı Uğur Hakan Tan,  Prof. Dr. Selami Özcan'a plaket sunarak  üniversite  temsilcisi olarak sendikamıza yaptığı hizmetler dolayı teşekkür etti. Yeni göre seçilen Dr.İbrahim Sabuncu’ya başarılar dileriz. Üniversitemizdeki bundan sonraki hedefimiz 400 üyeye ulaşarak şube olmak olduğunu dile getirdi. Rektörümüzle yaptığımız görüşmede yakın zamanda görevde yükselme sınavı yapacağını belirtti.

Başkanlığa seçilen Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Sabuncu, devir teslimde şunları dile getirdi: “Bu bir bayrak yarışıdır. Güveni Güce Alın terini Kazanıma Dönüştüren Sendikacılık Anlayışı ile aldığımız bu bayrağı daha ilerilere ulaştırabilmek için elimizden gelen hizmeti üyelerimize sunmaya gayret edeceğiz. Böyle güzide bir topluluğa hizmet imkanı bulduğumuz için son derece mutluyuz. Yeni yönetim olarak devraldığımız bu görevi yerine getirirken “Doğrunun yanında, yanlışın karşısında” ilkesi ile hareket edeceğiz. Bu kan değişimi temsilciliğimize fayda sağlayacaktır” dedi.

 

Üniversite temsilciliğini  devreden Prof.dr.Selami Özcan ise “2014 yılından bu yana taşıdığımız bayrağı saygıdeğer hocam Dr. İbrahim Sabuncu ’ya devretmenin mutluluğunu yaşıyorum. Bu süreçte hatamız olmuş olabilir, bu hususta tüm üyelerimizden helallik dileriz. İnşallah yeni yönetim bıraktığımız bayrağı daha ilerilere taşıyacaktır. Bu konuda biz de kendilerine yardımcı olmaya hazırız” şeklinde konuştu.

İkramları ardında hatıra fotoğrafından sonra toplantıya son verildi.