Yalova 1 Şubesi

MEMUR-SEN ÇİFTLİKKÖY BULUŞMASI

MEMUR-SEN ÇİFTLİKKÖY BULUŞMASI

Memur-Sen Çiftlikköy  üyeleri belediye düğün salonunda sabah kahvaltısında bir araya geldi.kahvaltılı toplantıya Çiftlikköy belediye başkanı Ali Murat Silpagar'da katıldı.Yalova Memur-Sen başkanı Uğur Hakan Tan yaptığı konuşmada," Yalova Memur-Sen olarak Armutlu'dan Altınova'ya kadar üç bin beş üyemiz var. Bu anlamda arkadaşlarımızdan aldığımız güç ile doğruya doğruyu, yanlışa yanlışı birlikte söylüyoruz. Sendikacı olduğumuz için okulların ve caddelerin arka sokaklarını dolaşıyoruz ve yapılan her şeyi görebiliyoruz. Bu kapsamda Çiftlikköy'de  yoğun bir çalışma var. Sendikamız adına çalışmalarından ve bir takım sorunlarımıza destek olmasından dolayı Belediye Başkanımız Ali Murat Silpagar ve ekibine teşekkür ediyoruz.

Gençlerimize kitap okuma alışkanlığını geliştirmek ve ilim irfan yolunda şuurlu gençlik yetiştirmek için Yalova genelinde tüm lise öğrencilerine yönelik başlattıgımız"Bir bilenle bilge nesil "projesine katkılarından dolayı belediye başkanına ayrıca teşekkür ederiz" dedi.

Çiftlikköy belediye baskani Ali Murat Silpagar, ilçemizde beş yılda alt yapı üst yapı sorunlarını çözdük. Sahilimizi çok güzel bir hale getirdik.Sahildeki bir alanı memur-sen üyelerinin kullanımına veriyorum. Yine M. Akif Ersoy mahallesindeki arsayı ilçe milli eğitimin spor salonunu yapması  için vereceğini söyledi.Göreve geldikleri günden itibaren önceliklerinin vatandaşlarımızın huzuru ve mutluluğu olduğunu söyledi. Planladıkları her projeyi önce hemşerilerimize sunduklarını belirten Başkan Silpagar,"Onların öneri ve talepleri doğrultusunda yolumuza devam ediyoruz" dedi.

Çiftlikköy Belediye Başkanı Silpagar’a  teşekkür dileklerini ileten Uğur Hakan Tan günün anısına belediye başkanına plaket takdim etti.ikramların ardından toplantı sona erdi.