Yalova 1 Şubesi

YALOVA VALİMİZ MUAMMER EROL SENDİKAMIZI ZİYARET ETTİ

          Yalova valisi Muammer EROL ,Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen Yalova Şube Yönetimini ziyaret etti. Ziyarete valimiz sivil bir araçla sade bir vatandaş gibi geldi. Vali EROL’un ziyareti sırasında şube başkanı Uğur Hakan TAN ve yönetim kurulları ve Kadınlar  Komisyonu  hazır bulundu.

         Ziyarette konuşan  Vali EROL, Sivil Toplum Kuruluşlarına yapmış olduğu ziyaretler kapsamında Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen Yönetim kurulunu ziyaret ediyorum. Sivil toplum kuruluşları toplumsal hayatımızın vazgeçilmez unsurları haline gelmiştir. Memur-sen ve Eğitim Bir-Sen yaptığı çalışmalarla Türkiye’deki sivil toplum kuruluşları arasında önemli bir yere sahip olduğunu görüyorum. Ülkemizde Eğitimin daha kaliteli hale getirmek için çabalarını ve kamu çalışanlarının haklarını koruma konusunda yaptığınız etkinlikleri yakından takip ediyorum.dedi.

       Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yalova  Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Uğur Hakan TAN, Üyelerimizin  bizden beklentisi olan ekonomik, özlük ve sosyal hakların iyileştirilmesinin yanında, milli ve manevi değerlere sahip çıkan ,mazlumun yanında, haksızlıkların karşısındaki dik duruşumuzu savunan bir sendikal anlayışla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yalova’da eğitimin kalitesini artırmak için sendikamızda kurslar açılmakta, atölye çalışmaları yapılmaktadır. Bir Bilenle bilge nesil projemizle Yalova’daki tüm Liselerimizde gönüllü olan öğrencilere kitap dağıtacağız. Öğrenciler okudukları kitaplardan kritik yapma ve sınav sonucu dereceye girenlere çok güzel hediyeler verilecektir. Ayrıca sendikamıza iki bin kitap alarak burayı kitap kafeye dönüştüreceğiz. Buradan öğrencilerde yararlanabilecektir.

     Sayın Valimize nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. dedi.